Työhistoriani kertoo, että mitä teenkin, laitan aina itseni likoon täysillä. En tee vain sitä mitä pyydetään, vaan teen sen mitä vaaditaan, jotta saadaan aikaan mitattavia tuloksia. Koordinaattoritehtävissä olen vastannut merkittävistä viestintähankkeista ainoana viestinnän edustajana yrityksessämme. Katso kooste viestinnän työtehtävistäni tai tutustu työhistoriaani alta.

TYÖKOKEMUS

Viestintäpäällikkö, Miraculos Oy, Helsinki — 1.8.2017-

Aloitan kotimaisen hiusalan bränditalon huipputuloksia takovan viestintä- ja markkinointitiimin viestintäpäällikkönä elokuun alussa. Odotan innolla yhteistyötä myynnin, markkinoinnin ja kouluttajien kanssa.

Tiedottaja, Sanomalehtien Liitto, Helsinki — 1.3.2017-30.6.2017

Vastaan Suomen sanomalehtikustantajia palvelevan Sanomalehtien Liiton ulkoisesta viestinnästä. Teen viikoittaista uutiskirjettä, kirjoitan jäsen- ja lehdistötiedotteita ja ylläpidän verkkosivujamme. Olen mukana järjestämässä vuoden merkittävimpiin media-alan tapahtumiin kuuluvaa Mediapäivää ja suunnittelemassa vuoden 2017 mediailmiöt kokoavaa Mediakirjaa. Edunvalvonta- ja työmarkkinapalveluiden lisäksi Sanomalehtien Liitto tekee arvokasta mediakasvatustyötä yhteistyössä lehtikustantajien ja oppilaitosten kanssa, minkä näkyvyyden parantamiseksi teen parhaillaan somesuunnitelmaa yhteistyössä mediakasvattajiemme kanssa. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja päättyy kesäkuun 2017 lopussa.

HR- ja viestintäkoordinaattori, Oy Transmeri Group Ab, Espoo — 1.1.2015-vapaalla

Koordinaattorina osallistuin kaikkien liiketoimintayhtiöidemme HR-prosesseihin ja konsernin viestinnän kehittämiseen. Sain seurata aitiopaikalta strategisia liiketoimintapäätöksiä neljän yrityksen hallituksen sihteerinä. Henkilöstöasioissa vastuulleni kuuluivat mm. rekrytointiviestintä ja SLG Thomas -henkilöarvioinnit sekä koulutussuunnittelu ja tapahtumajärjestelyt yhdessä HR-päällikön kanssa. Vastasin yrityskauppojemme viestinnästä kaikille sidosryhmille. Toimin Sharepoint-pohjaisen intramme ja verkkosivujemme pääkäyttäjänä. Vuoden 2015 alussa sain vastuulleni konserniviestinnän lisäksi kahden tytäryhtiömme yritysviestinnän kehittämisen.

HR-koordinaattori, Oy Transmeri Group Ab, Espoo — 1.1.2014-31.12.2014

Vastasin konsernin emoyhtiön viestinnästä ja osallistuin konsernin liiketoimintayhtiöiden viestintä- ja HR-prosesseihin. Vastasin merkittävän yritysoston viestinnästä kaikille sidosryhmille suunnittelusta toteutukseen. Toimin kolmen konserniyhtiön hallituksen sihteerinä.

HR-koordinaattori, Oy Transmeri Ab, Espoo — 1.4.2012-31.12.2013

Vastasin konsernin emoyhtiön, Oy Transmeri Ab:n, yhtiöittämiseen liittyvästä viestinnästä kaikille sidosryhmille. Yhdessä HR-päällikön kanssa suunnittelimme ja toteutimme konsernin kaikille esimiehille vuoden mittaisen johtamisen koulutusohjelman. Olin mukana suunnittelemassa liiketoimintastrategian lanseerausta ja vastasin pääasiallisesti tapahtuman organisoinnista, järjestelyistä ja juontamisesta.

Toimitusjohtajan assistentti, Oy Transmeri Ab, Espoo — 1.3.2011-31.3.2012

Toimin konsernin toimitusjohtajan ja osakkaan, Ann Marie Didrichsenin, assistenttina ja johtoryhmän kokousten sihteerinä. Vastasin yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta, myös kansainvälisille päämiehille. Suunnittelin ja valmistelin päävastuullisena yhtiön merkittävän yritysoston viestinnän kaikille sidosryhmille. Olin päävastuussa yhtiön verkkosivujen ja intranetin sisällön suunnittelusta ja tuottamisesta. Toimin henkilöstölehden päätoimittajana.

Markkinointiassistentti, Oy Transmeri Ab, Espoo — 24.8.2009-21.1.2010

Vastasin kuluttajapalvelussa tuotetuesta ja reklamaatioiden käsittelystä sähköpostitse ja puhelimitse. Avustin tuotetiimejä kirjoittamalla markkinointitiedotteita ja tekemällä päämiesviestintään liittyviä käännöstöitä. Olin mukana järjestämässä promootioita vähittäiskaupoissa ja messuilla.

Kesätyö toimistosijaisena, Oy Sultrade Ltd, Espoo — 25.5.-21.8.2009

Toimin urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilejä maahantuovassa Sultradessa sijaisena useissa toiminnoissa kuten laskutuksessa, myyntireskontrassa ja tilaustenkäsittelyssä.

Työharjoittelu vientidokumentoijana, Hamburg Süd Finland, Helsinki — 1.5.-31.8.2007

Laivavarustamon vientiliikenteen dokumentoijana tehtäviini kuuluivat vientiasiakirjojen laatiminen ja laskutus. Tehtävä sisälsi tiivistä yhteydenpitoa kotimaisiin ja ulkomaisiin sidosryhmiin. Laadin projektityönä yritykselle perehdytysoppaan vientidokumentointityöhön.

Osa-aikainen myyjä, Suomalainen Kirjakauppa Oy, Helsinki — 1.4.2005-30.4.2007

Opiskelun ohella Helsingin keskustan kirjakaupan myyjänä työskennellessäni opin paljon hyvän asiakaspalvelun merkityksestä.

Myyjä, Kodin Ykkönen Oy, Espoo — 20.11.2003-25.3.2005 ja 22.4.-31.8.2003

Tehtäviini kuuluivat kassa- ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi reklamaatioiden käsittely, puhelinvaihteen hoito sekä yritysasiakas- ja luottosopimukset.