Olen etsimänne intohimoisesti sisällöntuotantoon suhtautuva viestinnän ammattilainen!

Koko työurani alkataipaleen työni pääpaino on ollut erilaisten tekstien tuottamisessa. Siirryn sulavasti tekstigenrestä toiseen ja saan kicksejä yhtä lailla selväsanaisen tiedotteen, vakuuttavan blogitekstin kuin  napakan twiitinkin kirjoittamisesta.  Jos epäilette, voitte todistaa itse kirjoitustaitoni lukaisemalla jonkin alla olevista kirjoitusnäytteistäni:

Vaikka sisällön hakukoneoptimointi asiasanoineen, otsikointeineen ja linkityksineen ovat ehdottoman tärkeitä, se ei mielestäni ole digimarkkinoinnin onnistumisen avain. Sen sijaan todellinen ammattitaito mitataan siinä, kuinka seuraajat ja tykkääjät saadaan vuorovaikuttamaan yritysbrändin kanssa. Parhaillaan viimeistelen pro gradu -tutkielmaani henkilöbrändäyksestä, josta olen oppinut, kuinka somegurut sitouttavat yleisönsä brändinrakentajikseen luomalla heille lisäarvoa. Tutkimuksestani kirjoitti myös Markkinointi & Mainonta.

Rakastan arjen valokuvaamista ja olen työssäni vastannut yhteistyöstä ammattikuvaajien kanssa. Sisäisen viestinnän käyttöön olen kuvannut ja editoinut jonkin verran myös videomateriaalia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s